Astrograf CDK 20 Infrarosu

pagina anterioara

Acesta este un design optic Dall-Kirkham cu straturi antireflex optimizate pentru a transmite lungimile de unda infrarosii. Respecta criteriul difractiei limitate pe o suprafata circulara cu diametru de 20mm din planul focal. Nu exista lentile refrctive, design-ul continand doar componente reflective. Straturi antireflex aplicate contin aur. Aceasta caracteristica ofera o transmisie de mai mare de 98% de la 0.65 micron (650nm) la 5 micron (5000nm). Instrumenul este ideal pentru astronomie in infrarosu sau pentru aplicatii LIDAR

   

click pentru imagine mai mare

click pentru imagine mai mare

 

Vizitati noul nostru magazin online pentru preturi si stocuri la zi

Disponibilitate: Termenul de livrare este cuprins intre 1 luna si 4 luni, in functie de situatia stocurilor la producator. Pretul de vanzare nu include si cheltuielile de transport la domiciliul/sediul clientului (acestea vor fi facturate separat). La cerere putem asigura montarea telescopului in observatorul dvs.

Sugestii pentru montarea telescopului CDK 20 infrarosu: intrucat telescopul CDK 20 este un instrument mare si greu recomandam instalarea acestuia pe monturile 10 Micron - GM4000 sau GM4000 HPS.

Caracteristici

Sistem  
Apertura 20" (0,51m)
Distanta focala 3454mm
Raportul focal f/6,8
Obstructie centrala 39% (din diametru)
Back focus

 

8,9" de la suprafata de montare a focalizatorului

5,81" cu focalizatorul retras inauntru

Greutate 64 kg
Lungimea tubului optic 47" (119cm)
Partea superioara truss din fibra de carbon
Partea inferioara truss din fibra de carbon si tub din fibra de carbon
Oglinda principala  
Diametrul 20,5"
Apertura 20" (0,51m)
Raport focal f/7
Aliniere colimata cu laser si fixata permanent
Material Pyrex
Coating Straturi reflective aur - 98% (0.65 - 16 micron)
Oglinda secundara  
Diametrul 7,5" (190mm)
Material Pyrex
Forma sferica
Coating Straturi reflective aur - 98% (0.65 - 16 micron)
   
Caracteristici standard  
Design truss fibra de carbon minimizeaza expansiunea termica ce cauzeaza schimbarea focalizarii odata cu schimbarea temperaturii
Tub inferior din fibra de carbon protejeaza oglinda principala de praf si lumina externa rebela
Conexiune de expansiune pentru placa de montare Permite expansiunea datorata diferentelor de temperatura dintre aluminiu si fibra de carbon
Placa de montare CDK20 vine cu unul dintre urmatoarele designuri de placa de montare: bara masiva PlaneWave sau bara de montare VP compatibila cu placa Versa de la Software Bisque. Ambele utilizeaza conexiunea de expansiune.
Focalizator 3,5" Hedrick Focalizator masiv si precis, fara alunecare. Tubul focalizatorului se deplaseaza pe 5 rulmenti pe o traiectorie data de un surub de directionare astfel ca nu exista sansa sa alunece datorita greutatii accesoriilor. Accepta indicator cu cadran sau un kit EFA pentru controlul anumitor accesorii electronice. Lungimea cursei focalizatorului este de 1".
Ventilatoare de racire Trei ventilatoare sufla aer filtrat pe spatele oglinzii principale pentru a ajuta la aclimatizarea rapida la temperatura mediului ambiant. Ventilatoarele sunt controlate printr-un buton aflat pe tubul optic sau pot fi controlate printr-un calculator daca se utilizeaza kitul EFA.
Dimensiuni ambalat 59"X32"X36", 133 kg

inapoi la pagina anterioara