Trepied TrailSeeker Celestron

pagina anterioara

click pentru imagine mai mare

Trepiedul perfect trebuie sa fie stabil si sa cantareasca putin, sa fie usor de operat si sa necesite un minim de efort petru a-l palsa in pozitia dorita. Trepiedul TraiSeeker a fost conceput pentru a fi trepiedul perfect.  Este usor  (1.79kg), compact si poate sustine instrumente de pana la 4kg.

Picioarele din aluminiu sunt complet ajustabile, nu doar in lungime, dar si in unghi. Cu  tija centrala extinsa la maxim ajunge la inaltimea de 180cm (150cm cu tija centrala coborata la minim). Fiecare picior este compus din 4 sectiuni si poate fi lungit sau scurtat prin simpla deblocare a unei manete. Aceasta inseamna ca veti putea modifica usor inaltimea fiecarui picior in functie de configuratia terenului pe care va aflati. 

De asemenea, fiecarui picior i se poate modifica unghiul fata de axul central: veti putea alege intre trei pozitii presetate. Daca locul in care instalati trepiedul nu e perfect plat, este esential sa aveti posibiliattea de a alege o anumita pozitie pentru fiecare picior.

Tija centrala a trepiedului face mai mult decat sa urce sau sa coboare: partea de jos contine un carlig retractabil. Acest carlig poate face diferenta atunci cand este vorba despre stabilitate, mai ales in zilele cu vant. Agatati un obiect greu de acest carlig (un rucsac de exemplu) pentru a creste semnificativ stabilitatea trepiedului. Daca nu aveti nevoie de carlig, acesta poate fi introdus din nou in tija centrala pentru a nu va incomoda.

Doua dintre picioare sunt captusite la exterior pentru a va permite sa transportati trepiedul mai comod pe umar. Veti gasi aceste captuseli foarte utile si iarna, atunci cand doriti sa faceti ajustari picioarelor trepiedului. Picioarele au in partea de jos cauciuc pentru a impiedica alunecarea trepiedului in cazurile in care este asezat pe suprafete umede sau alunecoase.

Trepiedul Celestron TrailSeeker are si un cap fluid. Utilizarea unei singure manete asigura lejeritate in miscare. Tensiunea se regleaza cu ajutorul unei roti mari care este capabila sa blocheze in siguranta capul trepiedului. O placa pentru montare-demontare rapida se utilizeaza la acest trepied pentru a facilita schimbarea usoara a instrumentelor (luneta, binoclu, camera foto, etc) intre ele.

Alte elemente importante ale trepiedului sunt cele doua nivele cu bula (una pe trepied si una pe capul cu bila) si geanta de transport (in care puteti depozita in siguranta trepiedul).

 

Model

Vizitati noul nostru magazin online pentru preturi si stocuri la zi!

Trepied TrailSeeker

 

 

 

 

 

inapoi la pagina anterioara