Luneta terestra Hummingbird Micro 9x27x56 ED Celestron

pagina anterioara

Luneta Hummingbird Micro 9-27x56mm ED este o luneta mica, precisa, cu imagini de inalta calitate, usor de transportat in buzunar, la curea sau pe umar

Sistemul optic ED ofera imagini clare, in culori vii. Puterea de marire 9-27x reprezinta o combinatie intre binocluri si lunete. Distanta minima de focus este de 3m si satisface orice pasionat de birdwatching. Luneta este rezistenta la apa si umpluta cu azot pentru a fi protejata in conditii de umiditate si pentru a preveni aburirea.

 

click pentru imagine mai mare

 

Vizitati noul nostru magazin online pentru preturi si stocuri la zi!

 

Disponibilitate: la comanda

 

 

 

Numele Hummingbird (pasarea colibri) reflecta multe din calitatile lunetei: dimensiuni mici, mobilitate (pot zbura aproape in ce directie doresc) si rezistenta (unele migreaza intre America de Sud si America de Nord). Luneta Hummingbird ED este o luneta micro ED si este perfecta pentru calatori pe distante lungi. Poate fi pastrata cu usurinta intr-un buzunar, intr-o geanta de umar sau la curea. Luneta este perfecta pentru iubitorii de pasari si mult mai usor de transportat decat o luneta clasica. La puterea cea mai mica poate fi considerata un substitut pentru un binoclu.

Hummingbird ED este protejata impotriva conditiilor meteo nefavorabile, umiditatii sau altor provocari ale mediului. Carcasa solida protejeaza luneta la socuri care pot aparea in timpul transportului.

Luneta poate fi montata la un trepied in cazul in care doriti sa realizati sesiuni de observatii de lunga durata.

Specificatii

Putere de marire 9-27x
Camp vizual angular 4.22 - 1.85
Pupila de iesire (mm) 6.2 - 2mm
Relief ocular 15mm
Cel mai apropiat focus 3m
Straturi anti-reflex Fully Multi-Coated
Greutate 590g
Garantie 2 ani

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

inapoi la pagina anterioara