Telescop Advanced VX 11 S  Celestron

pagina anterioara

Telescopul Schmidt-Cassegrain  C11 de la Celestron detine o optica cu un contrast excelent si un diametru al oglinzii principale de 280mm. Telescopul aduna cu 89% mai multa lumina decat modelul de 203mm. Telescopul C11 XLT beneficiza de  straturile antireflex si pentru cresterea transmisiei de lumina Starbright XLT si este un performer excelent pentru realizarea de observatii deepsky si planetare datorita aperturii mari.

Prin caractersticile sale, montura Advanced VX impune noi standarde in zona monturilor de nivel intermediar - unele din aceste caracteristici le veti putea regasi doar la unele monturi ecuatoriale mai sofisticate

Pentru cei care isi doresc un tub optic de 11", varianta Advanced VX este o foarte buna optiune. Nu este doar cea mai accesibila varianta de telescop de 11" din punct de vedere al pretului, dar este si cea mai buna varianta in ceea ce priveste portabilitatea. Montura este suficient de solida pentru a sustine acest tub optic impreuna cu alte accesorii necesare pentru observatii vizuale si astrofotografie.

click pentru imagine mai mare

Vizitati noul nostru magazin online pentru preturi si stocuri la zi!

 

Nivel utilizator: intermediar, avansat

 

Caracteristici

Diametru 280mm
Design optic Schmidt-Cassegrain
Distanta focala 2800mm
Raport focal f/10
Ocular 40mm
Putere de marire 70x
Luneta cautatoare 9x50
Tub optic aluminiu
Picioare trepied 2", otel inoxidabil
Greutate 27kg
Alimentare baterie masina
Marire maxima teoretica 661x
Magnitudine stelara maxima 14.7
Rezolutie (Rayleigh) 0.5 arc sec
Puterea de adunare a luminii 1600x
Lungimea tubului optic 610mm
Greutatea tubului optic 12kg
Greutatea monturii 7.71kg
Inaltime maxima trepied 1626mm
Inaltime minima trepied 1118mm
Bara contragreutati 12" - 5.44kg
Contragreutati 2x5kg
Limite pe latitudine 7-77 grade
Motoare DC Servo cu encodere, pe ambele axe
Viteze de urmarire Sideral, solar, lunar - 4 grade/sec maxim
Moduri de urmarire EQ nord si EQ sud
Proceduri de aliniere 2 star align, quick align, 1 star align, Last alignment, solar system alignment
Porturi de comunicare 2x AUX, port autoguider, RS-232 (pe telecomanda)
Telecomanda 2 linii, 16 caractere, ecran LCD, taste iluminate
Baza de date peste 40.000 obiecte
Ceriente alimentare electrica 12V DC 3.5A
Ceas intern da
GPS optional
Alte accesorii software planetariu The Sky X; cablu pentru curent de la bricheta masinii
Garantie 2 ani

Montura Advanced VX a fost conceputa din start ca o montura pentru astrofotografie. Prin caractersticile sale, montura Advanced VX impune noi standarde in zona monturilor de nivel intermediar - unele din aceste caracteristici le veti putea regasi doar la monturile ecuatoriale mai sofisticate. Tinand cont de ceea ce ofera, pretul monturii Advanced VX este unul accesibil.

Noua montura Advanced VX a fost special creata pentru a oferi performanta maxima in astrotofotografia cu telescoape de dimensiuni reduse. Veti putea beneficia acum de avantajul alinierii polare All-Star sau de suportul unui autoguider. Veti putea face fotografii cu timpi lungi de expunere profitand de tehnologia corectiei permanente a erorilor periodice PEC. Puteti fotografia peste meridian fara alte manevre complicate. Noua montura este mai stabila, iar motoarele imbunatatite ofera o putere mai mare.

Astrofotografii cu experienta vor fi incantati sa foloseasca aceasta montura portabila in locurile lor preferate de observatie, cu un cer negru, si sa se bucure de stabilitatea unei monturi de observator. Daca sunteti nou in domeniul astrofotografiei, montura Advanced VX va fi un colaborator de nadejde pentru multi ani.

 

inapoi la pagina anterioara